Клуб філософського діалогу запрошує до себе

10 жовтня 2016 року

 29 грудня відбулося останнє у 2015 році засідання Клубу філософського діалогу, який традиційно проходить у Центральній районній бібліотеці ім. М. О. Некрасова (вул. Бубнова, 9). Клуб філософського діалогу організований доцентом кафедри філософії НУБіП України Андрієм Юрійовичем Самарський та письменником і тележурналістом Першого національного каналу Андрієм Всеволодовичем Дмитруком з метою просвітництво київської молоді. Протягом семестру його відвідували студенти юридичного факультету та факультету землевпорядкування. Засідання гостинно приймала директорка бібліотеки Галина Миколаївна Борисенко.

А.В. Дмитрук – відомий письменник-фантаст, телеведучій, журналіст, автор багатьох науково-популярних фільмів українського телебачення, який відвідав багато країн та дивовижних куточків нашої планети. Людина – неабияка цікава, особливо для студентів.

Основна мета клубу – саме діалог, де молодь на рівні з більш досвідченими може виказувати свої думки стосовно тієї або іншої проблеми. Як показує практика, такий принцип – коли студенти є активними учасниками, а не пасивними слухачами, - більш дієвий за лекторії. Проте на розмови відводиться не весь час – наприкінці А.В. Дмитрук показує свої фільми.

Теми засідань різноманітні: від гендерних проблем до міркувань про найближче майбутнє світу. Так само й документальні фільми – від науково-популярних до краєзнавчих (наприклад, у жовтні студенти побачили цікавий фільм про одне з найчудовіших місць Києва – Китаїв, до того, як цей фільм був вперше показаний на Першому національному каналі).

Сподіваємось, що студенти після зимових канікул з не меншим захопленням будуть приходити до Клубу філософського діалогу в бібліотеку ім. М. О. Некрасова.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook