6 травня наш університет відзначив 71-у річницю Перемоги над нацизмом в Європі, День пам’яті та примирення і День Перемоги.

6 травня 2016 року
Меморіальний комплекс НУБіП України

6 травня наш університет відзначив 71-у річницю Перемоги над нацизмом в Європі, День пам’яті та примирення і День Перемоги. Низько вклонитися ветеранам, віддати шану тим, хто пожертвував своє життя в ім’я нашого світлого майбутнього, на меморіальний комплекс прийшли члени ректорату, викладачі, співробітники, військові та студенти. Як данину поваги і пам’яті вони поклали до підніжжя меморіалу квіти та гірлянду з червоних гвоздик.

            Кафедра культурології долучилася до проведення свята, запросивши на нього для вітань ветеранам  учнів еколого-природничого ліцею № 116, а також, звичайно, подарувавши свої музичні сувеніри.  У виконанні Максима Гненюка звучали «Хустечка», стверджуюча «Перемога» так, що у всіх не один раз наверталися сльози радості і смутку водночас. Жіночий ансамбль «Октава» через пісенну композицію «Полини» прохав, аби зупинилися всі війни на світі. Весь біль за синів українського народу, які відстоюють суверенітет і територіальну цілісність України на її сході (а серед них – і студенти та викладачі НУБіП), виразив Данило Карачевський у пісні «Не твоя війна».


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook