За досвідом – до колег бібліотекарів

20 травня 2016 року

Щорічно з метою стимулювання інноваційних процесів в книгозбірнях, формування професіоналізму бібліотечних кадрів Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України спільно з Інститутом післядипломної освіти НУБіП України проводять курси з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників.

Цього року такі заняття проводились з 10 по 20 травня 2016 р. Традиційно працівники наукової бібліотеки нашого університету приймають активну участь у цих заходах і не лише як учасники курсів з підвищення кваліфікації, але й як професіонали своєї справи, адже мають можливість поділитися досвідом зі своїми колегами та  обговорити основні питання вирішення найактуальніших проблем сьогодення бібліотек. А це і наявність електронної бібліотеки в сучасному ВНЗ, і зміни вимог до бібліотеки в сучасному суспільстві, і необхідність забезпечення доступу до міжнародних електронних ресурсів. 

 

А оскільки навчання тривало декілька днів, то наші колеги мали змогу більш детальніше ознайомитись з роботою нашої книгозбірні та відвідати виставку до Дня вишиванки «Рушник – оберіг та молитва українського народу».

 

 

Після завершення курсів 16 працівників наукової бібліотеки НУбіП України отримали свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації.

 

Кіщак Тетяна,

директор наукової бібліотеки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook