Хто знає історію, той дивиться у майбутнє

17 травня 2016 року

     З метою мотивування у студентів зацікавленості до минулого НУБіП України, формування відчуття приналежності до славетної спільноти вихованців університету в рамках тижня історії 11 травня відбулася творча зустріч зі студентами перших-четвертих курсів юридичного факультету. На ній доценти кафедр теорії та історії держави і права – Людмила Протосавіцька та історії і політології – Наталія Кравченко провели лекції з історії вишу та юридичного факультету

     Наталія Кравченко розповіла, як і коли виник наш університет, ким будувалися корпуси, гуртожитки, навчальні лабораторії, музеї, дослідні станції. Вона назвала імена видатних викладачів, науковців, які ділилися своїм життєвим та професійним досвідом у стінах нашого вишу, та відомих випускників, якими пишається НУБіП.

     Людмила Протосавіцька звернула увагу студентів на час створення юридичного факультету, становлення кожної з п’яти його кафедр і те, як змінювався їх викладацький склад, пріоритетні напрямки розвитку.

     Запитання, які час від часу лунали з аудиторії, свідчать про те, що студенти небайдужі до історії НУБіП України та юридичного факультету. Віримо, що в недалекому майбутньому будемо пишатися ними як відомими випускниками. 

Олена Яра,
декан юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook