Продовжуємо вести профорієнтаційні бесіди з випускниками шкіл

17 березня 2016 року

Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, натхненні нещодавньою зустріччю учнів з представниками Гуманітарно-педагогічного факультету, продовжують вести профорієнтаційні бесіди з майбутніми випускниками шкіл. Одинадцятикласники столичної спеціалізованої школи № 216 з поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу допитливо розпитували про перспективи вступу до НУБІП України.


Доценти Мудра С.В., Найдьонова А.В. та старший викладач Пономаренко О.Г. розповіли про переваги вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема співпрацю університету з зарубіжними вишами, перспективи працевлаштування випускників при здобуті наступних професій: "Перекладач", "Соціальний педагог", "Керівник вищого навчального закладу".

Завдяки таким зустрічам є можливість виявити інформаційну готовність молоді до свідомого вибору майбутньої професії. Учні мають можливість переглянути презентацію про університет, відеоролик з відгуками щодо якості навчання безпосередньо з уст студентів, і найважливіше отримати відповіді на питання, які їх хвилюють. Сподіваємось, що згодом нинішні школярі зроблять правильний вибір, а саме НУБІП.

Доц. кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Найдьонова А.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook