У Бережанському агротехнічному коледжі розпочала роботу школа молодого педагога «Педагогічні світанки»

25 жовтня 2015 року

     У Бережанському агротехнічному коледжі розпочала свою роботу школа молодого педагога «Педагогічний світанок». Заняття у ній присвячені найактуальнішим проблемам організації навчального процесу, формуванню творчої активності, розвитку освіти молодого педагога та зростанню його авторитету.

 

     21 жовтня відбулося перше святкове засідання школи, яке організували і провели завідувач навчально-методичної лабораторії Олександра Бойко та методист лабораторії Ірина Дмитрів. Молоді викладачі Галина Линник, Іванна Матвіїв, Мар’яна Катериняк стали її першими слухачами.
     «Учитель готується до гарного уроку все життя». Саме ці слова Василя Сухомлинського стали девізом школи. Першою звернулась до молодих спеціалістів директор коледжу Світлана Пилипишин. Вона зазначила, що нові зміни в освітньому процесі вимагають і нових змін у проведенні занять, оволодіння сучасними педагогічними технологіями. Заступник директора з навчальної роботи Олег Калатало пригадав свої перші нелегкі кроки у професії та вручив молодим спеціалістам пам’ятки педагога.

    

     Привітали створення школи і гості коледжу – завідувач науково-методичної лабораторії ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» Ольга Макух та ветеран педагогічної ниви, досвідчений педагог Володимир Карабаник.
     Про формування потреби в безперервній самоосвіті, пошуки нових шляхів в організації навчальних занять розповіли молодим викладачам їх наставники Людмила Ковальська, Галина Лазар, Віра Орейда.

,

     Тож творчих Вам злетів, натхнення, здоров'я і безмежної любові, дорогі наші педагоги! Візьміть чашу терпіння, налийте туди повне серце любові, вкиньте дві пригоршні щедрості, хлюпніть туди ж гумору, посипте добром, додайте якомога більше віри і все це перемішайте. Потім намажте на шматок відпущеного вам життя і пропонуйте всім, кого зустрінете на своєму шляху. Приємного Вам апетиту, шановні колеги, апетиту до викладацької праці та творчості!

Олександра Бойко,
завідувач навчально-методичної лабораторії
Ірина Дмитрів,
методист лабораторії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook