Навчайся, працюй, подорожуй!

23 жовтня 2015 року

21 жовтня у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» відбувся круглий стіл «Про міжнародні студентські програми академічної мобільності, навчання та стажування за кордоном», на який були запрошені керівники та представники компаній «Інтер Агро Імідж», «Еаst-Wеst», «Енівей Плюс», «Connect Abroad Corporation».

Основними напрями роботи круглого столу були визначені: інформування студентів про програми мобільності; сприяння участі студентів у проходженні оплачуваної практики за кордоном; можливості працевлаштування в іноземних підприємствах; сприяння міжнародній діяльності навчального закладу.

Студенти й викладачі інституту та коледжу мали змогу ознайомитися з програмами стажування, проходження практики, працевлаштування та відпочинку в Німеччині, Польщі, Данії, США, Канаді, Австралії тощо.

У ході круглого столу всі присутні могли поставити запитання до гостей та отримати кваліфіковані й чіткі відповіді.

Найбільше зацікавлення викликали презентації представника компанії «Інтер Агро Імідж» Чернія Віктора й директора компанії «Еаst-Wеst» Захарченка Євгена.

Висловлюємо щиру вдячність усім запрошеним за участь у роботі круглого столу та сподіваємося на подальшу результативну співпрацю.

Н. Шевченко,
старший викладач кафедри cоціально-гуманітарних дисциплін

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook