Навчально-методичне забезпечення дисциплін 2025-2026 н.р.

 

 
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм»
Обов’язкові компоненти ОПП
ОК
Дисципліна
Робоча програма
ЕНК
ОК1
Макро- і мікроекономіка
 
 
ОК 2
Інформаційні системи і технології
ОК 3
Антикорупція і доброчесність
 
 ОК 4
Іноземна мова за професійним спрямуванням
ОК 5
Теоретична підготовка базової загальної військової підготовки
ОК 6
Історія української державності
ОК 7
Екологія
ОК 8
Фізичне виховання
 
ОК 9
Безпека життєдіяльності та охорона праці
 ОК 10
Вступ до фаху
 
 ОК 11
Правове регулювання туризму
 ОК 12
Туристичні ресурси України
ОК 13
Організація туризму
ОК 14
Активний туризм
 ОК 15
Етика бізнесу
 ОК 16
Статистика туризму
 ОК 17
Туристичне країнознавство
 ОК 18
Готельна справа
 
 ОК 19
Ресторанна справа
 
 ОК 20
Економіка туризму
 ОК 21
Туристичне краєзнавство
 
 ОК 22
Облік і контроль туристичної діяльності
 ОК 23
Інформаційні системи і технології в туризмі
 ОК 24
Організація екскурсійної діяльності
 
 ОК 25
Маркетинг у туризмі
 ОК 26
Менеджмент туризму
 ОК 27
Рекреологія і курортна справа
 ОК 28
Сільський зелений туризм
 ОК 29
Міжнародний туризм
 ОК 30
Безпека та страхування у туристичній діяльності
 
 ОК 31
Аналіз діяльності підприємств туризму
 ОК 32
Стартап-менеджмент у туризмі
 
 ОК 33
Інклюзія в індустрії гостинності
Вибіркові компоненти ОПП
ВК 1
Організація анімаційної діяльності
ВК 2
Організація дозвілля
ВК 3
Друга іноземна мова (німецька)
 
ВК 4
Друга іноземна мова (французька, іспанська)
 
ВК 5
Туристично-рекреаційні комплекси світу
ВК 6
Комунікативний менеджмент
ВК 7
Риторика та психологія спілкування
 
ВК 8
Спеціалізований туризм
ВК 9
Екологічний туризм
ВК 10
Стандартизація і сертифікація в туризмі
ВК 11
Барна справа та організація роботи сомельє
ВК 12
Гастрономічний туризм
ВК 13
Міжнародний ринок готельних послуг
ВК 14
Логістика в туризмі
ВК 15
Договірне і трудове право
ВК 16
Івент-менеджмент у туризмі
 
 
 
 
 
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook