Навчально-методичне забезпечення дисциплін 2025-2026 н.р.
Навчально-методичне забезпечення дисциплін 2025-2026 н.р.
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм» | |||
Обов’язкові компоненти ОПП | |||
ОК | Дисципліна | Робоча програма | ЕНК |
ОК1 | Макро- і мікроекономіка | ![]() | ![]() |
ОК 2 | Інформаційні системи і технології | ![]() | ![]() |
ОК 3 | Антикорупція і доброчесність | ![]() | ![]() |
ОК 4 | Іноземна мова за професійним спрямуванням | ![]() | ![]() |
ОК 5 | Теоретична підготовка базової загальної військової підготовки | ![]() | ![]() |
ОК 6 | Історія української державності | ![]() | ![]() |
ОК 7 | Екологія | ![]() | ![]() |
ОК 8 | Фізичне виховання | ![]() | ![]() |
ОК 9 | Безпека життєдіяльності та охорона праці | ![]() | ![]() |
ОК 10 | Вступ до фаху | ![]() | ![]() |
ОК 11 | Правове регулювання туризму | ![]() | ![]() |
ОК 12 | Туристичні ресурси України | ![]() | ![]() |
ОК 13 | Організація туризму | ![]() | ![]() |
ОК 14 | Активний туризм | ![]() | ![]() |
ОК 15 | Етика бізнесу | ![]() | ![]() |
ОК 16 | Статистика туризму | ![]() | ![]() |
ОК 17 | Туристичне країнознавство | ![]() | ![]() |
ОК 18 | Готельна справа | ![]() | ![]() |
ОК 19 | Ресторанна справа | ![]() | ![]() |
ОК 20 | Економіка туризму | ![]() | ![]() |
ОК 21 | Туристичне краєзнавство | ![]() | ![]() |
ОК 22 | Облік і контроль туристичної діяльності | ![]() | ![]() |
ОК 23 | Інформаційні системи і технології в туризмі | ![]() | ![]() |
ОК 24 | Організація екскурсійної діяльності | ![]() | ![]() |
ОК 25 | Маркетинг у туризмі | ![]() | ![]() |
ОК 26 | Менеджмент туризму | ![]() | ![]() |
ОК 27 | Рекреологія і курортна справа | ![]() | ![]() |
ОК 28 | Сільський зелений туризм | ![]() | ![]() |
ОК 29 | Міжнародний туризм | ![]() | ![]() |
ОК 30 | Безпека та страхування у туристичній діяльності | ![]() | ![]() |
ОК 31 | Аналіз діяльності підприємств туризму | ![]() | ![]() |
ОК 32 | Стартап-менеджмент у туризмі | ![]() | ![]() |
ОК 33 | Інклюзія в індустрії гостинності | ![]() | ![]() |
Вибіркові компоненти ОПП | |||
ВК 1 | Організація анімаційної діяльності | ![]() | ![]() |
ВК 2 | Організація дозвілля | ![]() | ![]() |
ВК 3 | Друга іноземна мова (німецька) | ![]() | ![]() |
ВК 4 | Друга іноземна мова (французька, іспанська) | ![]() | ![]() |
ВК 5 | Туристично-рекреаційні комплекси світу | ![]() | ![]() |
ВК 6 | Комунікативний менеджмент | ![]() | ![]() |
ВК 7 | Риторика та психологія спілкування | ![]() | ![]() |
ВК 8 | Спеціалізований туризм | ![]() | ![]() |
ВК 9 | Екологічний туризм | ![]() | ![]() |
ВК 10 | Стандартизація і сертифікація в туризмі | ![]() | ![]() |
ВК 11 | Барна справа та організація роботи сомельє | ![]() | ![]() |
ВК 12 | Гастрономічний туризм | ![]() | ![]() |
ВК 13 | Міжнародний ринок готельних послуг | ![]() | ![]() |
ВК 14 | Логістика в туризмі | ![]() | ![]() |
ВК 15 | Договірне і трудове право | ![]() | ![]() |
ВК 16 | Івент-менеджмент у туризмі | ![]() | ![]() |
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм» | |||