31-й Міжнародний книжковий форум видавців «Lviv Book Forum»

15 жовтня 2024 року

IMG a2a59515de6c98c5d160c49ff0d510ac V  Працівники Бережанського агротехнічного інституту нещодавно взяли участь у знакових заходах культурного життя України – 31-у Міжнародному книжковому форумі видавців, «Lviv Book Forum», фокусною темою якого стало гасло «Сила спільнодії».  

  Форум, що вже давно став традиційним, зібрав провідних видавців, авторів та поціновувачів літератури з усіх куточків країни. Під час заходу наші колеги мали змогу познайомитися з новинками книжкового, відвідати літературні презентації та взяти участь у майстер-класах від відомих письменників та редакторів ринку.

 Особливу увагу учасники форуму приділили обговоренню актуальних питань розвитку сучасної української літератури та видавничої справи. Це був чудовий шанс поділитися досвідом, отримати нові знання та встановити корисні контакти для подальшої співпраці. Поїздка на форум не тільки збагатила працівників інституту професійно, але й надихнула на нові ідеї, які вони планують впровадити в навчальний процес і культурні ініціативи нашого закладу.

IMG d0c11ebc25feae2ae33ffa750d7006f3 V 1  Ця подія вкотре підтвердила важливість підтримки української книги та літератури, а також ролі нашого інституту у формуванні сучасної інтелектуальної еліти країни.

  Поїздка відбулася за сприянням профспілкової організації інституту.

Матеріал підготував
ст..викладач кафедри лісового і садово- паркового господарства
Сергій БРИЛІНСЬКИЙ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook