Нинішнє обрання на посади: демократія у дії

26 травня 2015 року

      21 травня під головуванням декана професора Василя Шинкарука відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету. Але, на відміну від кількох попередніх, цього разу головним на порядку денному стало кадрове питання – обрання таємним голосуванням на посади, починаючи від асистентів і до завідувачів кафедр, більше 40 вакансій. Стільки заявлених вакансій не було на жодному іншому факультеті чи ННІ. Це – свідчення демократичного проведення кадрової політики на факультеті, що і підтвердив присутній на засіданні начальник відділу кадрів Микола Михайліченко.

      Крім того, на посаду завідувача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей було два претенденти – доценти Ольга Вощевська та Оксана Іванова. Вони по черзі представили свої бачення розвитку кафедри. Члени вченої ради віддали перевагу програмі Оксани Іванової.
    Претендент на керівництво кафедрою романо-германських мов і перекладу знаний науковець у царині філології професор Василь Бялик презентував оригінальну концепцію поліпшення викладання іноземних мов. Він теж представив свої плани щодо розвитку кафедри. Врахувавши все це, вчена рада підтримала його на заявлену посаду.
     На посаду завідувача кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті зі своєю програмою виступив професор Петро Лузан, який виконував обов’язки завідувача цієї кафедри.
     За результатами таємного голосування підтримано і педагогів-початківців, і досвідчених науковців, і викладачів пенсійного віку.
    Приємністю стало нагородження на засіданні переможців другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки, університетського конкурсу наукових гуртків, організаторів та учасників екофестивалю.
    Крім того, вчена рада заслухала звіт комісії з перевірки кафедри педагогіки та проведену профорієнтаційну роботу кафедр романо-германських мов і перекладу, соціальної роботи та психології.

Ольга Наконечна

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook