Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Захист прав споживачів»

6 квітня 2015 року

     2 квітня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» відбулася міжвузівська студентська науково-практична конференція «Захист прав споживачів».
     У ній взяли участь студенти, які навчаються за спеціальностями «Маркетинг», «Товарознавство і комерційна діяльність», викладачі відділення товарознавства і комерційної діяльності коледжу, представники різних ВНЗ України, в тому числі і студенти магістратури 1 року навчання за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація» НУБіП України, завідувач відділу економіки Ірпінської міської ради Світлана Демченко та керівник проекту і ведучий програми «Знак якості» на телеканалі «Інтер» - старший викладач інституту кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв Костянтин Грубич.

     Учасники конференції у своїх доповідях висвітлили правові аспекти захисту прав споживачів в Україні та світі, актуальні проблеми, пов’язані з інформуванням споживачів, якістю й безпечністю товарів, консумерські проблеми ринку послуг; інформували про діяльність органів місцевого самоврядування та громадських організацій, спрямовану на захист прав споживачів, зокрема, контроль якості і безпечності харчової продукції у регіоні.

     Особливий інтерес і захоплення викликав виступ та майстер – клас Костянтина Грубича. На завершення гість відповів на усі запитання присутніх, сфотографувався з учасниками конференції для літопису коледжу і на пам’ять усім учасникам, залишивши по собі незабутні враження.
     У ході заходу гостям була надана можливість ознайомитися з роботою навчальної лабораторії досліджень якості харчової продукції та продовольчої сировини, що створена і діє у коледжі, музейними кімнатами історії навчального закладу та «Українська світлиця».

Валентина Вдович,
заступник директора коледжу

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook