День відкритих дверей

9 листопада 2023 року

 Кафедра менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вкотре взяла активну участь у Дні відкритих дверей, що традиційно відбувся в університеті 9 листопада 2023 року.

Розкривати можливості перед майбутніми студентами – наше головне завдання на сьогодні для розбудови України. Молодим людям важливо обрати найкращий шлях для себе, щоб у подальшому житті здобути потрібні знання і навички для самореалізації у професійній сфері, зустріти вірних друзів, надійних партнерів, навчитися ефективно комунікувати й об’єднуватися для успішних соціальних і бізнес-проєктів. Надзвичайно цікавим виявилося розкривати майбутнім абітурієнтам світ існуючих професій, які пов’язані з управлінською діяльністю. Бажання молоді бути успішними, креативними та впевнено крокувати попереду усього нового є незаперечним, і вони готові завзято й наполегливо цьому навчатися. 
 
Під час знайомства з кафедрою гостям заходу вдалося завітати на пару до завідувача кафедри Т.І. Балановської. Діалог між теперішніми студентами і майбутніми абітурієнтами наштовхнув останніх на роздуми щодо важливості менеджменту в соціумі та актуальності відповідних професій. Щиро віримо в перспективність та управлінський потенціал нашої молоді.
Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського запевнили гостей Дня відкритих дверей, які виявили бажання здобути вищу освіту на факультеті аграрного менеджменту, що радо допоможуть їм стати висококласними менеджерами в аграрній галузі, і не лише в ній!
 
Мар’яна Аксентюк,
кандидат економічних наук, доцент,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й. С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook