Зміцнюємо зв’язки з Францією

6 березня 2015 року

Днями університет відвідав співпрезидент Федерації обмінів «Франція – Україна» Жак Форжерон.

Візит відбувся у рамках співпраці університету з федерацією і передбачав обговорення подальших перспектив.
 
Під час зустрічі з директором ННЦ міжнародної діяльності Вадимом Ткачуком було окреслено можливості розширення контактів та проведення низки спільних заходів. 
 
 
Жак Форжерон відвідав гуманітарно-педагогічний факультет. Декан факультету Василь Шинкарук висловив гостю подяку за підтримку академічних і виробничих обмінів.  Під час зустрічі обговорювалися запровадження вивчення французької мови як другої іноземної, організація мовних курсів для студентів і викладачів, нові можливості стажувань. Очільник факультету запросив делегацію з Франції відвідати факультет восени для подальшого обговорення поглиблення співпраці.
 
Завдяки співробітництву з Федерацією обмінів «Франція – Україна» та асоціацією «Дружба без кордонів» студенти мають змогу пройти  лінгвістичне і виробниче стажування. Федерацією вибудувана 3-рівнева система стажувань.
 
 
У ході візиту пана Форжерона заплановано прийом французької делегації з метою відбору студентів університету на стажування у фермерських господарствах і на сільськогосподарських підприємствах Франції, призначений на осінь поточного року.
С. Мусійчук, доцент кафедри іноземної філології і перекладу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook