ВСТУП ДО ФАХУ

18 вересня 2023 року
Проведення практик, зокрема практики з вступу до фаху, є одним із важливих напрямків професійної підготовки майбутніх фахівців. Вона займає особливе місце, оскільки саме з неї розпочинається засвоєння фахівцями практичних навичок та вмінь, безпосереднє знайомство з майбутньою професійною діяльністю.
Навчальна практика зі вступу до фаху проводилась упродовж тижня для студентів другого курсу спеціальностей 193 Геодезія та землеустрій та 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті). Дана практика є першим та важливим етапом звикання студентів до навчального процесу у закладі освіти, який ставить за мету формування в них активного ставлення до здобуття високого рівня професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в галузі землеустрою та транспорту. Навчальна практика зі вступу до фаху є практикою професійного спрямування, а саме – основою уявлення про майбутню професію, вивчення професійних функцій майбутніх землевпорядників та фахівців з транспортних технологій.
Практична підготовка студентів повинна бути безперервною протягом усього періоду навчання і мати структурно-логічну послідовність її проведення для одержання необхідного й достатнього обсягу практичних знань і умінь відповідно до майбутньої спеціальності.
 
Наталія Сидорко, методист
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook