Ph.D. Молода сім’я лісівників-науковців готується до вступних випробувань на навчання до аспірантури

9 серпня 2023 року
  • Вітаємо, шановні вступники. Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Ми, майбутня молода сімʼя лісівників-науковців Ігор Міщенко та Юлія Носенко, які у 2020 та у 2021 роках відповідно закінчили магістратуру НУБіП України за спеціальністю 205 «Лісове господарство» з відзнакою. Ще навчаючись на бакалавратурі нас дуже зацікавило лісове господарство не лише як професія, а й як галузь науки. Саме тому ми брали активну участь у різних конференціях та конкурсах, де здобували призові місця. Наприклад, я, Ігор Міщенко разом з командою представляли Україну у конкурсі з лісового багатоборства “Forestry Versatility 2019” у м. Брно, Чехія.

  • Чому ви обрали саме НУБіП України?

Наш університет є передовим в галузі лісового господарства. Він дає якісну освіту та практичні навички, які ми щодня застосовуємо у своїй професійній діяльності. Наразі ми працюємо у філії «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» на посаді інженера лісових культур (Ігор) та помічника лісничого (Юлія).

  • Ви готові приділяти час для наукових досліджень та чи визначились з майбутнім напрямом наукових досліджень?

— Звичайно готові, адже у своїй професійній діяльності ми постійно удосконалюємось і прагнемо зробити вагомий внесок у розвиток галузі. Враховуючи нагальні проблеми лісового господарства ми обрали такі напрями наукових досліджень як: «Розподіл об’єму стовбурів граба звичайного за класами якості та товщини» та «Причини та тенденції патологічного всихання ясена звичайного лісостепової зони України».

  • Бажаємо вступникам успіхів у складанні вступних випробувань!


Надія Міняйло,
заступниця завідувача відділу аспірантури


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook