Вступна кампанія 2023: перший тиждень прийому заяв позаду

26 липня 2023 року
  Отже, перший тиждень прийому заяв позаду, але роботи у приймальної комісії не поменшало. І це чудово, адже означає, що НУБіП користується популярністю у вступників 2023 року.

  Один з них Михайло Скочинський приїхав подати документи на спеціальність «Геодезія і землеустрій». У своєму виборі він дуже послідовний, адже і коледж закінчив за нею ж. І хоча його коледж є структурним підрозділом НАУ, для продовження навчання обрав НУБіП. Обрав настільки впевнено, що привіз сюди відразу оригінали документів. І скористався однією з численних переваг нашого університету – можливістю заочно навчатися на ще одній спеціальності. У випадку Михайла такою стала «Агроінженерія». Це для душі, люблю машини і все, що з ними пов’язане, говорить він.

  Цих двох красунь я прийняла за сестер, та виявилося – це мама і донька. Ірина і Анастасія Луценко приїхали до НУБіП з Василькова. Настя подала документи на спеціальність «Менеджмент міжнародного бізнесу». Обрала її за велику кількість вузькоспеціалізованих навчальних курсів, наприклад щодо логістики.
  Виявляється сконцентрованість на конкретних досить вузьких напрямках можна зустріти далеко не в кожному, навіть столичному, університеті, говорить вона. Я ж закінчила ліцей за економічним спрямуванням і воліла вивчати більш глибоко саме спеціальні предмети.
  Логістика моїй доньці і справді близька, адже вона стикнулася з нею на практиці, коли почала допомагати в моїй роботі у благодійному фонді «Діти героїв», додає Ірина. Я якраз відповідаю там за гуманітарний напрямок – забезпечуємо дітей, які втратили батьків на війні, необхідними речами. А їх, як розумієте, потрібно привезти за адресою. На жаль, таких дітлахів все більше. Наш тато теж воював, щоправда у 2015 році, він інвалід війни. Тому волонтеримо давненько, а зараз роботи тільки додалось.
  До речі, Ірині так сподобався вибір доньки, що вона й сама задумалась: а чи не отримати другу вищу освіту у НУБіП? Наприклад за спеціальністю «Філологія (німецька мова)».

  Ще одна Анастасія Рожковська – подала документи на спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Треба сказати, юна киянка зробила чимало, аби стати студенткою НУБіП – закінчила підготовчі курси і разом з документами принесла до приймальної комісії свої грамоти та чудову характеристику зі школи. А визначитися їй допоміг учитель хімії на університетських курсах, як вона називає Євгенія Гуменюка. І в цьому випадку учитель дійсно найдоречніше слова, адже це людина, яка не лише викладає свій предмет, а може дати життєву пораду.


Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook