Обговорення стратегії діяльності Немішаївського фахового коледжу з представниками НУБіП України

24 липня 2023 року
  20 липня 2023 року за ініціативи ректора НУБіП України Станіслава НІКОЛАЄНКА до Немішаївського фахового коледжу здійснили робочий візит проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША та заступник декана з навчально-виховної роботи Юрій ЖУК.

  Під час зустріч було обговорено механізми вирішення поточних питань діяльності коледжу, вироблення стратегії, напрямів провадження освітньої та виробничої діяльності.
  Представники університету відвідали новостворені навчально-виробничі лабораторії: «Лікувально-діагностичний центр ветеринарної медицини», «Якості та безпеки харчових продуктів та продовольчої сировини» і «Відновлюваних джерел енергії».

  Директор коледжу Володимир АЛЬОХІН закцентував увагу, що ТОВ «АТ КАРГІЛЛ» – відоме підприємство своєю інноваційністю та соціальною відповідальністю – надало основну допомогу ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України», оснастивши сучасним обладнанням три нових лабораторії.

  Студентський і педагогічний колектив коледжу висловлюють щирі слова подяки Анні ЛИТОВЧЕНКО – модератору проекту від ТОВ «АТ КАРГІЛЛ» за значний внесок в модернізацію і поліпшення освітнього процесу коледжу. Це дозволить колективу Немішаївського коледжу реалізувати найсміливіші педагогічні ідеї та освітньо-професійні програми!


Олена Кищук
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook