Завершення навчального року у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

21 червня 2023 року
ФВМ НУБіП України

  16 червня 2023 року під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося підсумкове у 2022-2023 навчальному році засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини. 

   Декан проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває заліково-екзаменаційна сесія здобувачів вищої освіти 4 і 5 курсу та навчальна практика у студентів 1-3 курсів. Здобувачі вищої освіти 6 курсу успішно склали ЄДКІ і 23 червня о 12:00 год відбудеться випуск. Цілодобово, досить ефективно, працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Продовжується підготовка кафедр до нового навчального року, активно здійснюються роботи в корпусі №12 та гуртожитку №6. Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету та наукової ради НДІ здоров’я тварин. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

 

   Було заслухано інформацію заст. декана Сергія Деркача про результати проведених профорієнтаційних заходів у 2022-223 н.р. на факултеті ветеринарної медицини. Зазначено, що дана робота проводиться кожним науково-педагогічним працівником і співробітником кафедри із залученням здобувачів вищої освіти впродовж всього навчального року і знаходиться на особливому контролі як завідувачів кафедри, так і деканату.

   Про результати проведеного єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, шостого року навчання, які успішно виконали індивідуальний план підготовки за освітньо-професійними програмами 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» доповів декан факультету Микола Цвіліховський. Дані результати взяті до уваги.

 

   Про результати післядипломної освіти фахівців Держпродспоживслужби і лікарів ветеринарної медицини приватної практики у першому півріччі 2023 року доповів доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко. Рекомендовано активізувати роботу на факультеті для залучення на підвищення кваліфікації і стажування науково-педагогічних і педагогічних працівників аграрних вишів України та залучити більшу кількість науково-педагогічних працівників факультету до проведення підвищення кваліфікації фахівцям Держпродспоживслужби.

   Вчена рада заслухала звіт про стажування в європейських університетах завідувача кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олега Мельника і старшого викладача кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Олександра Шупика.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови - професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура. Вчена рада факультету схвалила подані до друку видання.

   Заслухано звіт секретаря Жанни Стегней про виконання плану роботи вченої ради факультету ветеринарної медицини за 2021-2022 навчальний рік. Зазначено, що план роботи вченої ради виконаний у повному обсязі.

   У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на організованому завершенні факультетом навчального року, ліквідації заборгованості студентами. Кожний співробітник факультету зобов’язаний й надалі активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи і забезпечити високу результативність вступної компанії. Декан побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Слава Україні!


Жанна Стегней,
секретар вченої ради

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook