Вітаємо переможців 1 туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура

6 травня 2023 року
  На виконання наказу ректора від 13.03.2023 № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» факультет тваринництва та водних біоресурсів залучив до проведення конкурсу студентів різних курсів та освітніх ступенів в до написання наукової роботи зі спеціальностей 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура.
  Метою вищезгаданого конкурсу є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установлення на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності.
  Основними завданнями конкурсу є:
  • виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;
  • стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;
  • популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;
  • залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до творчої роботи з обдарованою молоддю.
  Після проведення оцінювання наукових робіт робочою комісією було обрано три кращі студентські наукові роботи за спеціальністю 204 ‒ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва:
  Куліш Марина ‒ 1 місце, студентка 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Вплив освітлення на продуктивність великої рогатої худоби в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Науковий керівник: доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса, кандидат с.-г. наук, доцент Носевич Дмитро Костянтинович.
  Сьорак Дем’ян ‒ 2 місце, студент 2 курсу (ОС Бакалавр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Вплив бурштинової кислоти на продуктивність бджолиних сімей української породи». Науковий керівник: доцент кафедри бджільництва, кандидат с.-г. наук, Войналович Микола Володимирович.
  Шупик Таїсія ‒ 3 місце, студентка 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Тема: «Біотехнологія регуляції відтворної функції великої рогатої худоби». Науковий керівник: доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин, к.с.-г.н., доцент Себа Микола Васильович.
 
  А також три кращі студентські наукові роботи за спеціальністю 207 ‒ Водні біоресурси та аквакультура:
  Нероденко Олександр ‒ 1 місце, студент 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Практичні аспекти використання гвоздичної олії у рибогосподарських дослідженнях». Науковий керівник: доцент кафедри аквакультури, кандидат сільськогосподарських наук Коваленко Василь Олександрович.
  Коробко Сергій ‒ 2 місце, студент 1 курсу (ОС Магістр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Морфобіологічна характеристика щуки та її промислове значення в Кременчуцькому водосховищі». Науковий керівник: старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології, доктор філософії, Макаренко Аліна Анатолівна.
  Борисюк Анастасія ‒ 3 місце, студентка 4 курсу (ОС Бакалавр), спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура». Тема: «Структурно-функціональна характеристика планктонних угруповань о. Світязь Шацького НПП». Науковий керівник: доцент кафедри гідробіології та іхтіології кандидат с.-г. наук, доцент Хижняк Меланія Іванівна.
 

      Вітаємо наших переможців! Бажаємо не зупинятися та досягти ще вищих результатів!

 
 
 
Дмитро Уманець,

директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook