Візит до Ірпінського фахового коледжу

28 квітня 2023 року

   З метою співпраці та проведення профорієнтаційної роботи науково-педагогічні працівники факультету аграрного менеджменту у складі заступника декана Лариси Карпенко, завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталія Луцяка, завідувача кафедри економічної теорії Миколи Талавирі, доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Віталія Гаврилюка, відвідали відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». 

   Під час розмови з директором коледжу Дмитром Костюком були визначені напрямки подальшої  співпраці, що включають проведення викладачами факультету аграрного менеджменту лекцій, тренінгів, дискусійних зустрічей для студентів коледжу, а також спільна розробка стартап проєктів з подальшим впровадженням.

  

 

   Для студентів коледжу була проведена профорієнтаційна зустріч на якій присутнім розповіли про можливості та переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту за спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг», міжнародну мобільність та навчання за програмами подвійних дипломів, новітні навчальні технології.

 

   Також для колег з факультету аграрного менеджменту було проведено екскурсію коледжем, під час якої відбулося ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу, аудиторіями та лабораторіями, територією.

    У ході екскурсії директор коледжу Дмитро Костюк окреслив напрямки покращення якості освітнього процесу та розповів, як коледж долає наслідки збройної агресії російської федерації і забезпечує безпеку учасників освітнього процесу.

 

Заступник декана факультету 

аграрного менеджменту Людмила ЧОРНЕНЬКА

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook