СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ЯНА ХАРЧЕНКО ОТРИМАЛА МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+ В УНІВЕРСИТЕТІ ЛЛЕЙДИ

27 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Вже декілька років поспіль студенти факультету ветеринарної медицини завдячуючи керівництву Університету, міжнародного відділу університету і заключеному договору про співпрацю мають можливість навчатись за програмою Erasmus+ в університеті Ллейди, Іспанія.

   Цього семестру студентка третього курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини Яна Харченко пройшла відповідний конкурсний відбір і отримала можливість навчання в Університеті Ллейда. На початку семестру деканат іспанського закладу вищої освіти надав список предметів, з яких студентка факультету ветеринарної медицини мала змогу обрати ті, які більш за все її зацікавили. Цікавими для неї стали форми роботи викладачів зі студентами. Так, у цьому семестрі разом зі своєю групою Яна Харченко мала завдання розробити макет ферми для утримання свиней з детальним планом будівлі, який би відповідав усім вимогам утримання цих тварин. У ході виконання цього завдання викладач відповідної дисципліни звертав увагу на командну роботу кожного зі студентів групи і вміння використовувати під час виконання даного завдання попередньо отримані у ході опанування дисципліни знання і уміння.

 

   У вільний від навчання час студенти мають можливість побачити визначні місця країни, долучитись до заходів, які університет організовує для своїх студентів, зокрема, агрокарнавалу і змагання з приготування паельї.

 

   Якими ж є плани на подальше майбутнє нашої студентки і чи задоволена вона можливістю такого стажування: «Я максимально задоволена цим досвідом, адже весь сенс програми не лише в навчанні, а і в культурному обміні між людьми різних національностей, що навчаються і працюють в Університеті Ллейди. Для мене навчання закордоном це вихід із зони комфорту, який безперечно змінив мене на краще. Але по закінченню я все одно збираюсь повернутись додому та продовжувати навчання в рідному університеті, але вже з іншим рівнем знань».

   Сподіваємось і на подальшу плідну співпрацю з Університетом Ллейди!

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини
Марина Галат,
координатор міжнародних програм факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook