Відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини

17 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Розгляд навчально-методичної літератури, підготовленої науково-педагогічними працівниками факультету, затвердження ОПП «Ветеринарна медицина», обговорення нових вимог до робочих програм, процедури їх розгляду і затвердження – питання, що стали лейтмотивом чергового засідання Навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини.

   17 квітня під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради (НМР) факультету ветеринарної медицини. На ньому було розглянуто рукописи навчально-методичної літератури, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології та кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, а також розглянуто електронні навчальні курси, представлені до атестації та переатестації.

 

   На засіданні Навчально-методичної ради обговорювались питання щодо нових вимог до робочих програм на 2023-2024 навчальний рік, процедури їх розгляду і затвердження. Член НМР, доцент Юрій Васильович Жук, запропонував створити для цього відповідну комісію та розробити графік розгляду нею оновлених робочих програм.

   Заступник голови Навчально-методичної ради, доцент Сергій Степанович Деркач акцентував увагу на проєкті освітньо-професійної програми (ОПП) зі спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном підготовки фахівців 5 та 6 років, який упродовж місяця було оприлюднено на сайті університету та запропоновано до обговорення. Рекомендовані зміни до освітньо-професійної програми прокоментували гарант програми Наталія Геннадіївна Грушанська та голова НМР Володимир Кіндратович Костюк. Рішення схвалити ОПП «Ветеринарна медицина» було прийнято відкритим голосуванням членів навчально-методичної ради одностайно.

   На засіданні НМР було розглянуто низку інших поточних питань.

Секретар Навчально-методичної ради, доцент
Ірина Деркач

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook