Студенти 2 курсу 2 групи відвідали Національний науково-природничий музей НАН України

10 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Студенти 2 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини разом із куратором відвідали Національний науково-природничий музей НАН України.

   Студенти були вражені різноманіттям представлених експонатів, із задоволенням фотографували цікаві експозиції, обговорювали побачене. Надзвичайно цікавою була екскурсія до палеонтологічної експозиції, студенти пригадали свої знання з анатомії розглядаючи кістяк тура, первісного зубра, мамонта тощо. Нікого не залишила байдужим вітрина, на якій були представлені яскраві тропічні метелики та жуки-велетні, серед риб звертають на себе увагу величезні опудала акул, серед ракоподібних - гігантський японський краб, лангусти та ін., експозицію звірів представляли рідкісні ссавці, білий ведмідь, ламантин тощо. За одне відвідування детально переглянути всі експонати досить складно, тільки в зоологічному відділі експонується близько 5 тис. тварин, тому плануємо повторне відвідування.

   У студентів лишились приємні враження від Зоологічного музею Національного науково-природничого музею НАН України, особливо цікавий та пізнавальний досвід був для тих, хто вперше потрапили до стін даної наукової та просвітницької установи, що одночасно являється одним з найбільших науково-природничих музеїв світу.

Наставник 2 курсу 2 групи,
асистент кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька Гриб Ю.В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook