ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ 6 ГРУПИ 1 КУРСУ З НАСТАВНИКОМ ГРУПИ

7 квітня 2023, 9:55
ФВМ НУБіП України

   6 квітня 2023 року відбулись збори з наставником 6 групи 1 курсу старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Бокотьком Романом Романовичем.
   Обговорили поточну навчальну ситуацію у групі, події в гуртожитку та факультеті. Наставник загострив увагу на проміжній атестації студентів, яка на даний час проходить.
   Звернув увагу щодо приписки в гуртожитку. Студентам, які не приписалися в гуртожитку, і хто цього не зробив раніше, терміново з’явитись до паспортиста та приписатися в гуртожитку.
   Обговорили, яка явка студентів на заняттях, і яка причина відсутності.

   Наголосив увагу на наказі ректора про заборону та запобігання тютюнопаління в Університеті. Тобто про заборону паління, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для паління електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів у приміщеннях та на території НУБіП України.
   Попросив неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства щодо заборони паління на території Університету, в студентських гуртожитках, у місцях загального користування. Наставник попросив студентів першого курсу формувати навички здорового способу життя та давати приклад іншим.

   Група домовилась проводити виступи, конкурси, презентації на кращі зразки інформаційно-просвітницьких матеріалів антитютюнового спрямування (листівки, плакати, літературні твори, різного характеру методичні матеріали). Максимально сприяти просвітницькій роботі по цьому питанню, щоб інші студенти у тому числі свої одногрупники були проінформовані щодо попередження та недопущення паління на території студентського містечка та не у спеціально відведених для цього місць та прилеглих територій. Це стосується, як студентів, так і співробітників Університету.
Проінформував про необхідність уважно зараховувати додаткові бали та поданні достовірної інформації.
   Староста групи, Скопець Єлизавета доповіла про хід навчання, звертала увагу на проблеми, які виникають у групі, отримала чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді для вирішення певних неполадок у групі.
   На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності 6 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook