Вікторія Власюк: за якісним навчанням – на факультет ветеринарної медицини НУБіП України!

29 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   - Представтесь та розкажіть про себе.
   – Мене звати Власюк Вікторія Віталіївна, навчаюсь в Закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с. Кисляк Гайсинського району Вінницької області. Цього року планую вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.
   - Чому Ви обираєте саме спеціальність «Ветеринарна медицина»?
   – На мою думку, професія лікаря ветеринарної медицини на сьогодні є надзвичайно важливою й актуальною. У такий важкий час для нашої країни, потрібно піклуватись не тільки про людей, а й про наших менших друзів.
   - Чому обрали саме НУБіП України?
  – НУБіП має багато переваг навчання для студентів, а саме: висока якість підготовки; навчання іноземними мовами та можливість навчатися за міжнародними магістерськими програмами в університетах різних країн, а по завершенню отримувати «подвійний диплом» університету-партнера; зручне розташування студентського кампусу; розвинена інфраструктура та активне, цікаве студентське життя. Вперше про Університет я дізналася від брата, який навчається на другому курсі агробіологічного факультету і дуже задоволений навчанням Також я відвідала онлайн день відкритих дверей факультету ветеринарної медицини, де викладачі змістовно розповіли та на прикладах показали, що НУБіП України дає багато можливостей та забезпечує якісне навчання своїм студентам, а викладачі майстерно виконують свою роботу.

   - Що Ви очікуєте від навчання в університеті?
    - Від навчання в університеті я очікую отримати якісні знання та практичні навички, які допоможуть набути поглиблених знань та умінь, провести час із задоволенням та стати одним з кращих спеціалістів, щоб з легкістю працювати за фахом.
   - Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?
   – Поки сказати остаточно не можу, але буду навчатись і здобувати фах ветеринарного лікаря, що в майбутньому надасть мені багато можливостей.

Бажаємо Вам успішно скласти мультипредметний тест та чекаємо в лавах студентів нашого ветеринарного факультету!


Розмову вела д.вет.н., доцент кафедри
анатомії, гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Мазуркевич Тетяна Анатоліївна


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook