Постійний діалог мешканців гуртожитків факультету інформаційних технологій з адміністрацією та наставниками академічних груп

25 березня 2023 року
  Період студентського життя є періодом найбільш інтенсивного соціального розвитку особистості. У зв’язку з цим підвищується значущість виховної роботи у закладі освіти.

  З початком освітнього процесу в 2 семестрі 2022-2023 н.р. для студентів 1 та 4, 2 ст курсів факультету інформаційних технологій не було залишено поза увагою і проживання студентів у гуртожитку. Відповідно до плану виховної роботи факультету на 2022-2023 н.р. адміністрацією факультету здійснюється перевірка умов проживання студентів в гуртожитках. Декан факультету Олена Глазунова, заступники декана Валентина Корольчук та Наталія Клименко, координатор з виховної роботи зі студентами, вихователь гуртожитку 7 Інна Костенко постійно комунікують та взаємодіють зі студентами факультету, як відвідуючи гуртожитки так і через онлайн-канали, а саме групи у Telegram.

  Важливим аспектом у системі виховної роботи, а особливо у гуртожитку, є узгодження діяльності всіх структурних підрозділів та усіх взаємопов’язаних ланок: робота деканату, коменданта, вихователів, студентської ради гуртожитку, а також наставників академічних груп, які не лише перевіряють дотримання студентами санітарних норм проживання у гуртожитку, нагадують студентам про правила внутрішнього розпорядку та алгоритму дій під час сигналу повітряної тривоги, але і проводять виховні бесіди щодо прав людини в сьогоднішніх умовах, ґендерної рівності, співіснування в єдиному полікультурному просторі, вияві громадянської позиції, готовність до сприйняття новизни, культурної та мовної багатоманітності.

  З початком навчального семестру, а особливо з переходом на очний формат навчання, активну роботу у гуртожитку розпочали і наставники академічних груп:

  • наставник студентів першого курсу освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» Катерина Наконечна (https://nubip.edu.ua/node/123442)

 

  • наставник студентів першого курсу спеціальності “Інженерія програмного забезпечення” Віктор Кириченко (https://nubip.edu.ua/node/123967)
  • наставник студентів першого курсу спеціальності Комп’ютерна інженерія” Максим Місюра (https://nubip.edu.ua/node/123560)

  • наставник студентів першого курсу спеціальності “Кібербезпека” Сергій Мамченко (https://nubip.edu.ua/node/123462)
  • наставник студентів четвертого курсу спеціальності “Комп’ютерна інженерія” Вадим Шкарупило (https://nubip.edu.ua/node/123844)

  • наставник студентів першого курсу спеціальності “Інформаційні системи та технології” Таїсія Саяпіна (https://nubip.edu.ua/node/123434)

  • наставник студентів першого курсу спеціальності “Комп’ютерні науки” Володимир Харченко (https://nubip.edu.ua/node/123568)

  • наставник студентів четвертого курсу спеціальності “Комп’ютерні науки” Єлизавета Кривобок (https://nubip.edu.ua/node/123393)

   Отож працюємо, навчаємось, комунікуємо та співпрацюємо у повному розумінні, кожен на своєму місці.

 

Валентина Корольчук,
заступник декана факультету
інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook