В ННІ лісового і садово-паркового господарства завітали майбутні студенти

24 березня 2023 року

     В ННІ лісового і садово-паркового господарства, за ініціативою начальника Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергія Аніщенко та професора кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктора Маурера, відбулася зустріч із викладачами та студентами ДПТНЗ «Сновське вище професійне училище лісового господарства». 
     Під час зустрічі, директор інституту Петро Лакида ознайомив гостей із структурою та напрямками діяльності ННІ лісового і садово-паркового господарства, перевагами навчання в НУБіП, можливостями, які відкриваються для наших студентів, зокрема й в міжнародній діяльності. 

      Співробітники кафедр ознайомили делегацію із матеріально-технічною базою інституту. Гості відвідали музей лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, демонстраційно-навчальну лабораторію обладнання компанії STIHL. Значну частину свого часу делегації приділив завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук, який провів екскурсію в Ботанічному саду НУБіП України та Лісовому-просвітницькому центрі. Родзинкою зустрічі було те, що Юрій Марчук був директором при навчанні Миколи Баги, викладача училища, у Чугуєво-Бабчанському лісовому фаховому коледжі.

     Значну зацікавленість колеги виявили до колекції культиварів ялини на розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, де власноруч заготовили живці для поповнення наявної колекції на території Сновського училища. Також із колекції хвойних видів дерев та кущів на розсаднику кафедри, були заготовлені живці ялівців, туй та інших видів.

 

     Колеги із ДПТНЗ «Сновське вище професійне училище лісового господарства» залишилися задоволеними перебуванням на території інституту та в цілому у НУБіП України.

Завідувач кафедри відтворення лісів та
лісових меліорацій Андрій Пінчук
Доцент кафедри відтворення лісів та
лісових меліорацій Ігор Іванюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook