Ректорат: змінюємо графік навчального процесу, плануємо День відкритих дверей та запобігаємо тютнопалінню на території

21 березня 2023 року
  21 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене питанням якості освітнього процесу, профорієнтаційній роботі та відзначенню 125-річниці НУБіП.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук представив проект змін до графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року. Згідно документу передбачається, що з 3 квітня відбувається ротація студентів, які навчатимуться очно – до аудиторій прийдуть студенти 2-3 курсів бакалаврату, а також прийнято рішення про подовження очного навчання на 7 тижнів для першокурсників. Для решти навчання триватиме в дистанційному форматі.

  Також Василь Шинкарук презентував рішення рейтингової комісії щодо внесення змін до положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників та положення про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів. Серед новел – запровадження норми-компенсації витраченого часу на супроводження офіційних сторінок ННІ, факультетів та кафедр в соціальних мережах, а також уточнені деякі наявні норми часу. Ректорат схвалив зміни та рекомендував до затвердження вченій раді.

  Про організацію проведення Дня відкритих дверей 6 квітня доповів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк. Планується провести його в змішаному форматі, об 11 годині в актовому залі навчального корпусу №3 відбудеться презентація НУБіП, правил вступу, переваг навчання в нашому університеті, а після цього – захід продовжиться на факультетах та в ННІ.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша представив проект положення про медаль «За заслуги» Національного університету біоресурсів і природокористування України. Згідно з документом до нагороди можуть бути представлені співробітники університету, його підрозділів, які мають подяки та почесні грамоти університету і заслуги перед НУБіП. На запитання голови Сенату Студентської організації Олександра Вертелецького щодо можливості відзначення студентів, домовлено про розробку окремою нагороди від органу студентського самоврядування університету. З редакційними доопрацюваннями ректорат рекомендував вченій раді затвердити це положення.

 

  Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про виконання наказу ректора №207 від 14 березня 2023 року щодо заборони та запобігання тютюнопаління в університеті. Цим документом актуалізується норма законодавства про заборону тютюнопаління на території вишів, обумовлене облаштування та використання спеціально відведених місць для паління, відповідальність за порушення заборони.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук озвучив заявки, які надійшли до ректорату з проханням передати в оренду частину нерухомого майна, на що були прийняті відповідні рішення згідно з діючим законодавством.

  Потому проректори Василь Шинкарук, Сергій Кваша, Вадим Ткачук, Вадим Кондратюк, Валерій Іщенко коротко доповіли про план діяльності на квітень. Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на загальноуніверситетських заходах: 1 квітня відбудеться творчий вечір з нагоди 88-річчя професора кафедри культурології, народного артиста України Вадима Крищенка, 6 квітня День відкритий дверей, засідання вченої ради пройде 26 квітня.

 

 

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook