Speed dating у гуртожитку №6 НУБіП України

7 березня 2023 року
  Уже ні для кого не секрет, що у сучасному світі з його шаленим темпом розвитку нам усім не вистачає трошки вільного часу для спілкування один з одним. Саме тому студентська рада гуртожитку № 6 за ініціативи профспілкової організації студентів та аспірантів вирішила провести Speed dating (швидкі побачення) для своїх мешканців. Пропоную заглибитись трошки в історію виникнення цього заходу.

  Уперше вечірка в форматі speed-dating відбулася в 1998 році за ідеєю Раввіна Якова Дево з Лос-Анджелесу в кафе «Pete's Cafe», яке розташоване в районі мільйонерів Беверлі-Гіллз. Людям надається можливість познайомитися з особами протилежної статі, відвідуючи 12 побачень протягом однієї години (5 хвилин кожне). Керуючись цією інформацію, ми й почали формування пар наших учасників.

  Загалом взяло участь більше 30 людей як з ветеринарного, так і гуманітарно-педагогічного факультету. За правилами на кожне «маленьке побачення» виділялось до 5 хв, за які учасники мали змогу задати цікаві питання та дізнатися про свою пару.  А в перервах між розмовами, за підтримки голови профспілки Мельника Олексія, для учасників було організовано чаювання з солоденьким бонусом.

 

  Враховуючи те, що багатьом деколи досить важко починати розмову, координатор заходу Восколович Аліна, за сумісництвом голова культурно-масового відділу профспілки, зробила чекліст питань на випадок форс-мажору у розмові.

 

  А родзинкою заходу стали «швидкі побачення» з адміністрацією, комендантом Фещенко Тетяною, директором  навчально-виховного відділу Михнюком Сергієм та головою профспілки Мельником Олексієм, де студенти також мали можливість поспілкуватись про цікаві моменти свого життя, інтереси, вподобання та інші теми, окрім навчання.

 

  Новий досвід спілкування, незвичайні умови, цікаві питання – усе це надало нашим студентам стимул до подальшої активної участі у культурно – масових заходах, а організаторам – поштовх до проведення різних цікавих івентів для наших студентів. 

 

Ольга Красновид,
заступник голови студентської ради
гуртожитку №6

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook