Попередня експертиза робіт на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

11 березня 2023, 18:36
На засіданні Наукової Ради НДІ Технологій та якості продукції тваринництва факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України відбулась попередня експертиза двох дисертаційних робіт.
Аспірант кафедри біології тварин Віталій Кучмістов представивроботу на тему «Удосконалення енергозберігаючих технологій виробництва харчових яєць» - керівник професор, академік НААН України Микола Сахацький. Друга робота була присвячена «Удосконаленню методів оцінки племінної цінності тварин в молочному скотарстві на основі використання інформаційних баз даних», яка реалізована аспірантом кафедри генетики, розведення та біотехнологія тварин Михайлом Матвєєвим, керівник доктор, професор Андрій Гетя.
 
 
 
В якості експертів по першій дисертації виступили доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, Наталія Прокопенко, та Світлана Базиволяк - кандидат наук,доцент кафедритехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві. Експертне оцінювання другої роботи здійснили доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри генетики, розведення та біотехнологій тварин Ігор Гончаренко, та Дмитро Носевич кандидат наук, доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса.
Роботи визвали великий інтерес у учасників зібрання, а велика кількість питань та доброзичливі виступи під час їх обговорення, були спрямовані на покращення дисертаційного матеріалу та усунення недоліків. Наступний етап - прилюдний захист на рівні разових захисних рад.
 
 
 
Бажаємо успіхів дисертантам!
 
Гарант освітньо-наукової програми,
доктор сільськогосподарських наук,
професор, член-кореспондент НААН України

Рубан Сергій Юрійович 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook