Профорієнтаційна робота із випускниками коледжів зі спеціальності «Облік і оподаткування» продовжується

22 лютого 2023, 16:21
      «Бухгалтер – одна з професій, що входить в п’ятірку вакантних та дозволяє навіть під час війни дистанційно працювати» - так розпочала свою зустріч завідувач кафедри обліку та оподаткування НУБІП України д.е.н., професор Любов Гуцаленко із випускниками Калинівського технологічного та Вінницького технічного фахових коледжів.
    Навіть під час війни перед випускниками фахових коледжів нашої країни стоїть важливе завдання ‒ вибір закладу вищої освіти для продовження навчання та формування фахівця з обраної улюбленої майбутньої професії з високим рівнем знань, що допоможе в майбутньому працевлаштуванні.
  Під час зустрічей випускникам була надана інформація про економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України, оголошено перелік спеціальностей та можливості подальшого працевлаштування, ознайомлено з перевагами навчання в НУБіП України, який в цьому році увійшов до п'ятірки кращих закладів вищої освіти країни за версією рейтингу Webometrics.

    Увагу потенційних вступників було акцентовано на особливостях та перевагах 
освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування», її актуальності та високому попиті на фахівців цього профілю серед роботодавців.
    Любов Гуцаленко розповіла, що на кафедрі обліку та оподаткування успішно реалізується освітньо-професійна програма «Облік і аудит», за якою здійснюється підготовка фахівців, які є «універсальними солдатами», оскільки можуть реалізувати свої знання у підприємствах різних сфер – як в підприємствах державного сектору економіки так і в приватних малих, середніх і великих корпораціях, контролюючих установах та в міжнародних аудиторських компаніях. А судячи з актуальних вакансій на профільних українських сайтах та списку затребуваних на сьогодні професій Бухгалтер – одна з найбільш актуальних професій під час війни!

     Було презентовано відеоролик про університет та економічний факультет.
    Зустріч була цікавою для майбутніх абітурієнтів, адже вони мали змогу ознайомились з інформацією про університет, економічний факультет і кафедру обліку та оподаткування.

     Висловлюємо щиру подяку керівництву коледжів за сприяння та теплий прийом!

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook