Навчальні лабораторії механіко-технологічного факультету готові до очної форми навчання студентів

21 лютого 2023 року
  Згідно з графіком освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня поточного року студенти 1 і 4 курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури розпочинають заняття в очному форматі.
  Майбутні інженери та транспортні фахівці матимуть можливість пройти курс лабораторних і практичних занять у спеціалізованих лабораторіях факультету, що досить суттєво для якісного опанування дисциплін, здобувачами вищої освіти технічних профілів. Тому готовність лабораторій для забезпечення освітньої діяльності знаходиться на пильному контролі кафедр та адміністрації механіко-технологічного факультету.
  16 і 17 лютого 2023 р. комісією у складі декана механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка, заступника декана Ігоря Сівака і завідувачів кафедр проведено огляд естетики, устаткування, робочих місць та методичних матеріалів 16 навчальних лабораторій факультету.
 
 
 
  Завідувачі кафедр надали комісії, вичерпну інформацію про діяльність, технічне забезпечення та можливості кожної лабораторії, продемонстрували роботу лабораторного обладнання і установок. У світлі дисциплін, які викладаються студентам, лабораторії мають оснащенні робочі місця, методичні вказівки, устатковані сучасними приладами та матеріалами. Варто відмітити позитивну динаміку оснащення лабораторій на всіх кафедрах факультету.
  Під час роботи комісія провела моніторинг наявності положень про діяльність лабораторій, наявності робочих програм дисциплін, оновлених навчально-методичних вказівок до виконання лабораторних робіт, наочних посібників, виданих за останні 5 років, забезпечення лабораторій програмними, технічними та мультимедійними засобами. Суттєва увага надавалася відповідності лабораторій вимогам охорони праці та безпеки студентів, під час виконання лабораторних робіт, дотриманню правил пожежної безпеки.
 
  За результатами перевірки, зафіксовано готовність лабораторій механіко-технологічного факультету до проведення занять. Колективи кафедр чекають здобувачів вищої освіти до безпосереднього навчального контакту, а студенти з позитивними настроями готуються до очної форми навчання.
  Адміністрація механіко-технологічного факультету висловлює подяку всім працівникам кафедр, за професійну та виважену роботу.
 

Ігор Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

    


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook