Кафедра цивільного та господарського права радо відкрила двері майбутнім абітурієнтам

18 лютого 2023, 22:24

     Ранок суботи, 18 лютого 2023 року видався напруженим, однак День відкритих дверей відбувся згідно розкладу. Завітало близько сотні учасників онлайн заходу. Презентувала факультет декан - професор Олена Яра, яка змістовно розповіла присутнім про юридичний факультет, його історію, структуру, напрями роботи і можливості, які він відкриває для потенційних студентів, щоб стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку правових послуг. Кафедру цивільного та господарського права представив завідувач - професор Олексій Піддубний, і наголосив про перспективи приватного права, особливо в повоєнний стан.

     Про особливості вступної кампаніїї 2023 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії - доцент кафедри Юлія Канарик, яка понад 10 років очолює приймальну комісію факультету і завжди радо ділиться досвідом з колегами, батьками, абітурієнтами. Зокрема, увага була закцентована на написанні мотиваційних листів, виборі навчальних предметів, необхідних для складання ЗНО в умовах воєнного стану, оплаті за навчання і гарантуванні всебічної підтримки і допомоги. Також відповідальний секретар поділилася контактами для ефективної комунікації та взаємодії.

     Особливу подяку висловлюємо адміністрації Ставищенського навчально-виховного комплексу "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ с ступенів - педагогічний ліцей #1" за співпрацю та залучення слухачів до заходу.
Виховуємо майбутню еліту держави разом! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook