«Що? Де? Коли?»: студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели брейн-ринг

19 лютого 2023 року
  Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК намагаються цікаво проводити дозвілля і студентська організація факультету сприяє їм з ідеями щодо цього. Окрім вже звичних ігор в шахи, Мафію та Еліас вирішили урізноманітнити щотижневу зустріч брейн-рингом. Ідея такої гри належить автору програми «Що? Де? Коли?» Ворошилову Володимиру Яковичу.
  За оригінальними правилами: дві команди гравців одночасно відповідають на одне і те ж питання, причому команда, що першою правильно відповіла позбавляє суперника можливості відповісти на це ж питання. Кожна правильна відповідь дарує команді бал. Перемагає команда, яка набрала більше очок. Студенти ж вирішили зробити дещо цікавіше, тож команди не утворювали, а кожен учасник грав сам за себе. В кінці гри за підрахунком балів визначили переможця. Очки отримували не лише за правильні відповіді, а й за спритність їх надання.
  Організатори гри з СО факультету створили 25 питань на найрізноманітніші теми у додатку Kahoot!. Зазначають, що такий брейн-ринг був надзвичайно цікавий та оцінений студентами, які брали участь в ньому. Окрім загальних знань потрібно було застосовувати принципи логіки, тож всі були залучені до гри та сконцентровані на ній.
  Найголовніше з вражень студентів після гри:
  «Це те, що треба після насиченого парами дня. Питання змушують задуматись, здавалося б, про елементарні речі.» − студент 3-го курсу факультету харчових технологій  Мамчур Роман.
 «Вдячна СО нашого факультету, що навіть в такий час, коли є перебої з електропостачанням, у нас є можливість зустрітись, хоч і онлайн, і цікаво провести час.» − студентка 3-го курсу факультету харчових технологій Добренко Анна.
  «Ми щоразу думаємо, чим би таким зацікавити студентів. Не хочеться, аби кожен захід був однаковим, тож працюємо над різноманіттям дозвілля наших студентів. Завжди щиро вдячний всім, хто підтримує наші ідеї, долучаючись до заходів. А хто ще не доєднувався − запрошую! Анонси публікуємо на сторінках в Instagram та Telegram факультету.» − голова студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Типило Володимир.
 
Аліна Степова,
студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook