На факультеті ветеринарної медицини проведено перевірку готовності навчальних аудиторій до очного навчання студентів

17 лютого 2023 року
  На виконання наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» та розпорядження проректора з науково-педагогічної діяльності 15-16 лютого 2023 р. на факультеті ветеринарної медицини проведено перевірку готовності навчальних аудиторій кафедр до проведення занять із студентами в очному форматі з 6 березня 2023 р.

 

 

   Комісією створеною розпорядженням декана факультету № 21/1 від 10 лютого 2023 у складі: декана факультету Миколи Цвіліховського (голова комісії), заступника декана факультету Юрія Жука, гарантів освітніх програм «Ветеринарна медицина» Наталії Грушанської та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Лариси Шевченко перевірено готовність навчальних аудиторій кафедр до проведення лабораторних і практичних занять із студентами в очному форматі, який згідно графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 н.р. стартує з 6 березня.

 

 

 

 

 

   Завідувачі кафедр, представляючи членам комісії навчальні лабораторії, детально зупинялися на дисциплінах, які будуть викладатися студентам на лабораторних заняттях в процесі їх очного навчання.

  

 

   

 

 

 

 

  Комісія звертала увага на облаштування робочих місць студентів, їх методичне та матеріально-технічне забезпечення.

  На завершення, члени робочої комісії відмітили, що навчальні аудиторії кафедр факультету ветеринарної медицини готові до початку очного навчання і чекають з нетерпінням своїх студентів.

 

Тарас Савчук,
заступник декана
факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook