Захищаючи Україну загинув випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства, герой, Костянтин МУЗИЧЕНКО

16 лютого 2023 року

  Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарство НУБіП України. Обороняючи Україну від московського окупанта, у бою біля с. Білогорівка (Соледарська МТГ), Бахмутського району, загинув випускник ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України МУЗИЧЕНКО Костянтин Вікторович (18.02.1993 – 13.02.2023). Ще одна родина залишилась без люблячого сина, чоловіка, батька.

     Костянтин вступив до університету 01 вересня 2018 року на ОС «Бакалавр» за спеціальністю 205 Лісове господарство та закінчив 21 травня 2021 року здобувши кваліфікацію «Бакалавра з лісового господарства».
     Викладачі, однокурсники, колеги та друзі згадують Костянтина як гарного друга, розумного, чуйного, завжди усміхненого, чесного, щирого, відповідального, життєрадісного та справжнього професіонала своєї справи.

     Академічна спільнота Національного університету біоресурсів і природокористування України глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя – Костянтина Вікторовича Музиченка.

Вічна пам’ять і слава Герою!

 

Ректорат, профспілкова організація НУБіП України,
колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook