НУБіП України продовжує міжнародну співпрацю за проєктом DAAD у 2023 році: на порядку денному – розширення цифровізації українських аграрних закладів освіти

15 лютого 2023 року
  Відбулася перша зустріч учасників міжнародного проєкту «Digitalization of Ukrainian Higher Education Institution (DAAD Project)».

  Національний університет біоресурсів і природокористування України є партнером вже 2-го міжнародного проєкту «Digitalization of Ukrainian Higher Education Institution (DAAD Project)», який організований Університетом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф в Німеччині (University of Applied Sciences Weihenstephan-Triesdorf, Germany). Керівником проєкту є проректор Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, професор, доктор Ральф Шлаудерер.

  Цей проєкт покликаний поширити досвід щодо підвищення цифрової компетентності всіх учасників освітнього процесу, зокрема під час навчання, комунікації між викладачами та студентами, впровадження нових сучасних інформаційних технологій в університеті.

  Партнерами проєкту DAAD у 2023 році від України стали: НУБіП України, Миколаївський НАУ, Сумський НАУ, НУВГП та Вінницький НАУ. Проєкт 2023 року відрізняється тим, що серед його завдань є розширення кола учасників.

  До проєкту запрошено долучитися коледжі, які є в структурі університетів-партнерів. З боку НУБіП України до проєкту долучилися Ніжинський, Ірпінський, Боярський, Бережанський, Заліщицький, Рівненський та Мукачівський фахові коледжі. Кожний координатор представив свій коледж, всі з вдячністю приймають можливість долучитися до проекту, в рамках якого заплановані і навчальні семінари, і літня школа, і поширення серед учасників технічного та програмного забезпечення для створення та розміщення навчальних цифрових ресурсів, і підготовлені цифрові навчальні курси.


Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook