На ректораті та вченій раді університету затверджені рейтинг та зміни до Положення про оплату праці

22 грудня 2022 року

 

 

22 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

 

 

   Про показники особистого рейтингу науково-педагогічних працівників у 2022 році проінформував проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук. Середній показник цього року сягнув 1,79, що майже на рівні минулорічного. Найбільший рейтинг серед факультетів мають науково-педагогічні працівники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, серед кафедр – механіки. 109 наших колег протягом року не вийшли на показник 1. За пропозицією проректора Василя Шинкарука ректорат рекомендував вченій раді університету затвердити рейтинг на 2023 рік.

 

   Про участь підрозділів в конкурсах на фінансування наукових досліджень доповів проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк. Він завважив, що колективи вчених університету підготували та подали низку проектів для участі в п’яти конкурсах – як на державне фінансування, так і на спільне фінансування з країнами-партнерами. 62 проекти на загальну суму 65 мільйонів гривень подані на конкурс Міністерства освіти і науки України, відповідно очікуємо результатів, початок фінансування та старт досліджень.

 

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук представив проект змін до Положення про оплату праці працівників університету. Базовий коефіцієнт у 2023 році буде 1,1, а з врахуванням рейтингу науково-педагогічні працівники отримають ще до +70%. В січні 2023 року заробітна плата буде виплачена в розмірі посадового окладу, затвердженого Міністерством освіти і науки України, частина працівників буде направлена в простій, можливі й зменшення стимулюючих надбавок. За пропозицією фінансово-економічної служби ректорат затвердив ліміт стипендіатів на наступний рік в 40%. Що ж до сплати за навчання, то проректор Вадим Ткачук зауважив на необхідності ліквідації заборгованості та вчасних розрахунків.

 

 

   За пропозицією начальника планово-фінансового відділу Олега Броніна ректорат надав дозвіл на передачу в оренду частину майна.

 

 

 

 

   Потому відбулося засідання вченої ради, на якій затверджені запропоновані ректоратом документи, а також схвалені до друку навчально-методична та наукова література.

Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook