Незважаючи на виклики землевпорядники організовано завершують навчальний семестр

2 грудня 2022 року
   Щодня наша країна переживає непрості часи. Військова агресія, погодні умови, постійна загроза блекауту з відсутністю електрозабезпечення й зв’язку – усе це може стати суттєвою перепоною для успішного завершення осіннього семестру. Але, дякуючи нашим славним військовим, маємо усі можливості, щоб виклики сьогодення не впливали на результат. Протягом останніх чотирьох місяців в аудиторіях людно. Навіть зараз вирує життя – тривають консультації, заліки та іспити. Кожен з учасників освітнього процесу зацікавлений в успішному його завершенні, тому співпраця «студент-викладач» триває як дистанційно, так і в очному форматі.
   Постійний моніторинг контингенту студентів деканатом, ведучими викладачами дисциплін, наставниками академічних груп дають повну картину успішності кожного з них. Навчальний семестр добігає свого логічного кінця, викладачі дочитують лекції, завершують цикл практичних і лабораторних занять і попереду лишаються тільки екзамени. Нажаль, протягом останніх тижнів були проблеми зі зв’язком, тому шукали для дистанційних пар альтернативні варіанти – оптимальні для всіх. Зрозуміло що наявність електронних курсів дає можливість з любої точки світу та цілодобово мати доступ навчально-методичного матеріалу. Як проходив останній аудиторний тиждень семестру вирішили ми поцікавитися зазирнувши до авдиторій навчального корпусу, де навчаються здобувачі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
   Наприклад у бібліотеці навчального корпусу №6 ми зустріли декана факультету землевпорядкування, професора Тараса Євсюкова. Він забезпечує викладання дисципліни «Топографія» для першокурсників. Готуючись до екзамену, студенти виконують останні завдання, консультуються з лектором, навіть у бібліотеці.
   Доцент кафедри іноземної мови Катерина Якушко приймає залік у першокурсників. Викладачка запевнила, що майже усі студенти успішно виконали поставлені навчальною програмою дисципліни завдання, тому отримали високі бали на заключному тестуванні.
   Студенти скороченого терміну навчання і доцент кафедри земельного кадастру Наталія Бавровська завершують роботу над курсовим проектом з дисципліни «Проектування доріг місцевого значення». 

  Тож незважаючи на виклики, студенти і науково-педагогічні працівники сумлінно виконують свою роботу, оптимістично налаштовані і вірять в ЗСУ!

 
Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook