Успіх збірної команди НУБіП України з гирьового спорту

3 листопада 2022 року
   2 жовтня на честь пам`яті почесного працівника фізичної культури і спорту України Бориса Сонька у спортивному комплексі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбувся Всеукраїнський турнір «Переяславська осінь» з гирьового спорту у вправі гвардійський ривок.

   Від нашого університету до заходу долучились студенти зі складу збірної команди університету: Анатолій КРИВЕЦЬ, Сергій ІГОЛЬНІКОВ, Андрій АВРАМЕНКО, Володимир КУЛЬКІВСЬКИЙ (гуманітарно-педагогічний ф-т), Максим КРИВОШЕЙ (ф-т харчових технологій і управління якістю АПК).
   Змагання відбулися на дуже високому рівні, адже затверджені в календарному плані змагань Міністерства молоді та спорту України. Серед учасників було понад 10 майстрів спорту України, 3 майстри спорту міжнародного класу і 2 заслужених майстра спорту України. Спортсмени виходили на поміст у військовій формі на підтримку ЗСУ. Наш студент Володимир КУЛЬКІВСЬКІЙ виборов перше місце з феноменальним результатом – вирвав гирю вагою 24 кг 311 разів за 12 хвилин.
 
 
   Наступні змагання з гирьового спорту відбудуться у Польщі з 3 по 7 листопада. Це буде Кубок Європи, і в складі збірної України у цих змаганнях візьмуть участь 2 студенти НУБіП України – Володимир КУЛЬКІВСЬКИЙ та Ілля ФУРСА (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології).
 

Вітаємо наших студентів-гирьовиків з вдалим виступом і бажаємо перемоги на Кубку Європи!

 
Віталій АНДРІЯШ,

викладач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook