Ректорат: продовжуємо освітній процес відповідально, дисципліновано та творчо

31 жовтня 2022 року
  31 жовтня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Ворог зранку продовжив атакувати енергетичну інфраструктуру України і тому кожному члену колективу потрібно ще більш ставати відповідальнішим, дисциплінованішим та творчим, забезпечуючи освітній процес, зазначив очільник університету. В свою чергу, господарські служби прикладають зусилля для наявності технічної та питної води в кампусі, електричного живлення для роботи серверів, тепла в гуртожитках.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на завершенні набору до аспірантури – маємо 670 здобувачів. В активну фазу перейшла робота з підготовки ювілейного видання до 125-річчя університету – всі підрозділи та служби мають оновити інформацію та фото.

   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про заплановані науково-технічні заходи цього тижня, супроводження подання на отримання стипендій видатним вченим та осінні польові роботи в навчально-дослідних господарствах, зокрема збір кукурудзи.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвиту Вадим Ткачук проінформував про виплату в повному обсязі заробітної плати за жовтень, звернув увагу на спрощенні процедури закупівель.

   Проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук доповів про продовження освітнього процесу, підготовку до зборів трудового колективу Ірпінського фахового коледжу з виборів керівництва. Триває й діяльність підготовчого відділення – вже 80 слухачів приступили до навчання і бажають отримати додаткові бали при вступі до університету.

  

   30 жовтня 2022 року завершився контракт із завідувачем кафедри військової підготовки. Відсьогодні виконуючим обов’язки керівника призначений полковник Ігор Радіонов.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – динамічно продовжувати освітній процес. Валерію Іщенку – забезпечити аварійне водозабезпечення та електричне живлення об’єктів, які забезпечують життєдіяльність університету, та гуртожитків. Вадиму Кондратюку – сформувати прогноз діяльності навчально-дослідних господарств у 2023 році з метою їхньої беззбитковості. Сергію Кваші – внести пропозиції з відзначення Дня студента та Дня працівників сільського господарства.

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook