Ректорат: готовність інфраструктури до надзвичайних ситуацій і забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану

25 жовтня 2022 року

 

 

 25 жовтня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. У вступному слові ректор закцентував на викликах, які стоять перед колективом в умовах воєнного стану в зимовий період. Він також торкнувся питання психологічного здоров’я, необхідності підтримки один одного, концентрації на дисциплінованому виконанні своїх посадових обов’язків.

 

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про готовність університетської інфраструктури до зимового періоду. Відсьогодні розпочався плановий пуск тепла в гуртожитках. Господарські служби працюють над забезпеченням автономного аварійного електричного живлення, створенням запасів води, дров та харчів на випадок надзвичайних ситуацій.

   Начальник відділу якості освіти та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук доповів про проведений комплекс заходів для проходження сертифікації системи управління якістю освітнього процесу в НУБіП України за відповідним рівнем стандарту ISO9001. За оптимістичними прогнозами до кінця року цей процес буде завершений і надалі проходитиме другий етап систематизації і оптимізації управління.

 

   Начальник планово-фінансово відділу Олег Бронін доповів про результати госпрозрахункової діяльності підрозділів. Станом на сьогодні загальноуніверситетський план надходження позабюджетних коштів від їхньої діяльності сягає 41%. Виконали або наближаються до виконання плану підрозділи факультетів ветеринарної медицини, економічного, землевпорядкування, тваринництва та водних біоресурсів, механіко-технологічного. Завдання для решти залишається незмінним – до кінця року забезпечити планові надходження коштів.

 

   Заступник начальника навчального відділу Оксана Багацька проінформувала про набір слухачів на підготовчі курси – їх зареєструвалося 70 осіб і для них стартувало навчання. Проте, відділення проводить постійний донабір і у бажаючих є можливість отримати додаткові бали при вступі до університету.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша представив склад оргкомітету та структуру ювілейного видання до 125-річчя університету. Кожен підрозділ має відповідне відображення в цій книзі, тому завдання для відповідальних осіб в максимально стислий термін підготувати необхідну інформацію.

   Потому проректори Василь Шинкарук, Сергій Кваша, Валерій Іщенко, Вадим Кондратюк, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко представили плани роботи служб і підрозділів на листопад 2022 року. Учений секретар Оксана Барановська презентувала зведений план роботи ректорату – засідання ректорату заплановане на 22 листопадавченої ради – на 21.

 

   Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook