Співробітники кафедри земельного кадастру провели зустріч з майбутніми абітурієнтами

11 жовтня 2022 року
факультет землевпорядкування
   Підвівши підсумки вступної кампанії 2022, яка для факультету була вдалою, колектив кафедри земельного кадастру вже запланував ряд зустрічей з випускниками шкіл та коледжів 2023 року.
   Розпочала профорієнтаційну роботу професорка кафедри Ірина Новаковська, яка відвідала коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ. Він хоч і не є нашим відокремленим підрозділом, проте його випускники найчастіше обирають для продовження навчання саме НУБіП.
   Ірина Олексіївна скористалася моментом очного навчання студентів коледжу. Все таки прямий діалог є набагато ефективнішим, ніж розмови онлайн. У цьому навчальному закладі готують молодших бакалаврів і бакалаврів в тому числі й з геодезії та землеустрою. 
  Професорка зустрілася з випускниками обох освітніх ступенів. Розповіла про результати вступної кампанії, що факультет землевпорядкування займає лідируючу позицію у підготовці фахівців, постійно покращуючи свою матеріально-технічну базу.
   Багато було питань до представниці НУБіП за організацію навчання під час воєнних дій. Молодь цікавилася на якій платформі проходить дистанційна частина навчання, як облаштовані укриття в корпусі. Відео та фото матеріал яскраво продемонстрував усі переваги та особливості навчального процесу, а також умови проживання у гуртожитку, який також облаштований укриттям. 
   Ірина Новаковська розповідала про навчальні дисципліни, виробничі практики, можливість приймати участь у різноманітних наукових заходах, що проводить факультет спільно з професійними спільнотами.
   Запросила на відвідини у будь який зручний та безпечний час, щоб усе побачили наочно. Запевнила, що ставши студентами нашого факультету, вони ніколи не пошкодують про свій вибір.
 
Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook