Міжкафедральною навчальною лабораторією завершено набір вступників на ОС «Бакалавр»

4 жовтня 2022 року

Цьогорічна вступна кампанія проходила з істотними змінами, оскільки відбувалася у період воєнного стану і карантинних обмежень. Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 27 квітня 2022 року №392 зі змінами, внесеними наказом Міністерства освіти і науки України від 02 травня 2022 року №400, та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 03 травня 2022 року за № 487/37823, при вступі на базі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного рівня фахового молодшого бакалавра, освітнього рівня молодшого бакалавра вступні фахові іспити було скасовано. Вступників зараховували на основі сертифікатів ЗНО 2019-2021 років або результатів національного мультипредметного тесту (НМТ) і мотиваційного листа.

Адміністрація коледжу докладає значних зусиль у напрямку ефективної та результативної спільної співпраці в рамках реалізації ступеневої освіти «коледж – університет». В 2022 році з метою реалізації права на здобуття вищої освіти випускниками коледжу спеціальності 075 «Маркетинг» було відкрито набір на навчання студентів зазначеної спеціальності за заочною формою скороченого терміну на базі міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України.

  

Проведення цілеспрямованої профорієнтаційної роботи педагогічного колективу під керівництвом адміністрації коледжу протягом навчального року, а особливо, напередодні вступної кампанії, роз’яснення студентам-випускникам переваг продовження навчання на базі міжкафедральної навчальної лабораторії, взаємодія і комунікація з їхніми батьками у різних форматах, мало свої позитивні результати.

 

В основний етап вступної кампанії подали документи і було зараховано 65 осіб, за додатковим набором – 6 осіб.

У розрізі спеціальностей:

- 071 «Облік і оподаткування» - 15 осіб;

- 072 «Фінанси, банківська справа і страхування» - 20 осіб;

- 075 «Маркетинг» - 10 осіб;

- 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - 12 осіб;

- 123 «Комп’ютерна інженерія» - 14 осіб.

Бажаємо цьогорічним вступникам вірити у свої сили, наполегливо рухатися до реалізації своєї мети та вдало поєднувати роботу з навчанням.

Валентина Вдович,

завідувачка міжкафедральної навчальної лабораторії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook