Благодійна акція «Даруй добро» до Міжнародного дня осіб похилого віку

3 жовтня 2022 року

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

У цей день у світі говорять про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Наразі багато осіб похилого віку потребують допомоги, адже за цей рік наші люди пережили дуже багато незгод. Але ми українці - не зламані, не переможні. І доброту нашого народу не подолає ніхто!

За ініціативою студентської ради коледжу була організована благодійна акція «Даруй добро» в якій взяли участь студенти, адміністрація та профспілкова первинна організація коледжу.

 

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку Ангеліна Міколенко, голова студентської ради та студенти коледжу Роман Войтковський (група 208-К), Владислав Федоровський, Ілля Коробченко, Анастасія Степанюк, Діана Нікітіна (група 210-Х), Іван Негода, Катерина Грицак (група 201-Е), Єлизавета Руденко (група 206-Т), Роман Ситник (група 209-К), Анна Католіченко, Софія Рябцун (група 202-О) зібрали, посортували та рознесли пакунки для адресної допомоги.

  

Велика активність учасників благодійної акції «Даруй добро» дала змогу підтримати значну кількість осіб похилого віку та ветеранів, які зі сльозами щастя та вдячності в очах промовляли щире «дякую».

  

  

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за неоціненні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Ангеліна МІКОЛЕНКО,

голова студентської ради

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook