Майстер-клас «Історія успіху у ресторанному бізнесі»

26 вересня 2022 року

26 вересня 2022 року відбувся майстер-клас на тему: «Історія успіху у ресторанному бізнесі» для студентів 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Модератор заходу, Марина Мироненко, визначила сутність поняття «ресторанного бізнесу», його місце та роль у суспільстві, наголосила на основних етапах становлення та розвитку ресторанної справи в Україні.

 

Марина Ігорівна розповіла про успішну кар’єру шеф-кухаря Євгена Клопотенка і його свідому громадянську позицію. 

Позитивним у розвитку ресторанного господарства в Україні є: надання гарячої та свіжої їжі відвідувачам протягом усього робочого дня; можливість організації збалансованого харчування.

Організатор заходу побажала здобувачам фахової освіти подальших успіхів в опануванні знань за обраною спеціальністю і вдосконалення навичок в інноваційній роботі.

Марина МИРОНЕНКО,

завідувачка навчальної лабораторії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook