Першокурсники механіко-технологічного факультету відвідали музей анатомії НУБіП України

9 жовтня 2022 року
    Студентська спільнота першокурсників, завжди потребує тонкого обрамлення, в устаткуванні опор колективного розуміння. Справжній колектив академічної групи, формується і закріплюється, в умовах спільного сприйняття різносторонності пізнавальних подій в навчальному закладі, як у новому середовищі. Для таких виважених кроків у Національному університеті біоресурсів і природокористування України впорядковано багато цікавих локацій.
    На факультеті ветеринарної медицини, розміщена одна з перлин університету – музей анатомії, який 6 і 7 жовтня 2022 року відвідали першокурсники академічних груп АІ 2201, АІ 2203, та ТТ 2206, механіко-технологічного факультету, разом з наставниками Оленою Дев’ятко та Володимиром Романченком.

   Розмаїття унікальних експозицій, 1,5 тисячі анатомічних експонатів, екзотичні скелети представників фауни, цікавий асортимент рукотворних опудал тварин, не залишили байдужим жодного відвідувача. 

   Студенти отримали незабутні враження, від пізнання еволюції розвитку живого, нашої планети, та творчої сили природи, у формуванні бездоганних біологічних об’єктів. Розуміння природи носить визначальний характер у свідомості майбутнього інженера, адже якість технологій, які він створює і використовує – напряму корелює з максимальним наближенням, до існуючого природнього фактора.

   Щиро дякуємо працівникам музею анатомії та колегам з факультету ветеринарної медицини, за цікаву і ємку екскурсію.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook