В університеті продовжується онлайн-тренінг "Школа першокурсника - 2022"

14 вересня 2022 року

14 вересня продовжив свою роботу онлайн-тренінг «Школа першокурсника – 2022», під час якого відбулися зустрічі керівництва університету з новим студентським поповненням.
Незважаючи на обмеження, спричинені військовою та епідеміологічною ситуацією в країні, зустріч відбулась вчасно та максимально повно. До зустрічі доєдналися 600 учасників з агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, ННІ лісового і садово-паркового господарства, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ неперервної освіти і туризму.
Першим студентську молодь вітав ректор університету – Станіслав Ніколаєнко.

 

Презентуючи університет першокурсникам, Станіслав Миколайович зазначив, що за 124-річну історію заклад випустив близько 200 тисяч фахівців, серед яких велика кількість відомих людей: науковців, політиків, громадських діячів. Однак, присутній тут молоді, певен очільник університету, під силу зробити навіть більше. Ректор зауважив, що першокурсники стали вступниками особливого 125 року набору. Станіслав Ніколаєнко у традиційній манері побажав першокурсникам: «Синього неба, чистої води і ніякої біди!»

  

Про особливості організації освітнього процесу в університеті у 2022-2023 н.р. студентам-першокурсникам розповів Ярослав Рудик – начальник навчального відділу, а директор студентського містечка, Сергій Стецюк, деталізував процес поселення та оплати проживання в гуртожитках університету.

 

Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів в особі голови – Олексія Мельника та студентська організація в особі Олександри Калініченко – першої заступниці голови студентської організації НУБіП розповіли про можливості своїх громадських об’єднань та переваги співпраці з ними.

  

З графіками роботи студентських творчих студій та гуртків, процесом відбору студентів у колективи художньої самодіяльності знайомила першокурсників Ірина Майданюк – завідувачка кафедри культурології, а з можливостями кафедри фізичного виховання, спортивними секціями, абонементними групами – Микола Костенко – завідуючий кафедри.

 

Вітаємо студентів першого курсу в лавах великої родини НУБіП України!


Ірина Курінна,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook