Відбулася атестація аспірантів на юридичному факультеті

13 вересня 2022 року
   Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 583 12 вересня 2022 року на юридичному факультеті відбулася атестація аспірантів, що проходять навчання за освітньо-науковою програмою 081 Право.

   Атестація відбувалась в очно-дистанційному форматі: члени комісії, наукові керівники та частина аспірантів були присутні в аудиторії 222 корпусу № 6, ще на юридичному факультеті обладнано мультимедійну аудиторію.
   Голова атестаційної комісії за ОНП «Право», доктор юридичних наук, професор Яра Олена Сергіївна, ознайомила присутніх наказом ректора Станіслава Ніколаєнка «Про атестацію аспірантів» № 583 від 01.09.22 та представила вступникам членів екзаменаційної комісії:

  • Ладиченка Віктора Валерійовича, гаранта ОНП «Право», доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства;
  • Єрмоленка Володимира Михайловича, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука;
  • Піддубного Олексія Юрійовича, доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри цивільного та господарського права;
  • Дейнегу Марину Андріївну, доктора юридичних наук, професора кафедри цивільного та господарського права.

  В 2022 році атестації за освітньо-науковою програмою «Право» підлягали 38 аспірантів юридичного факультету. Ще один аспірант взяв академічну відпустку, а одна аспірантка була переведена до іншого ЗВО.

   Засідання атестаційної комісії вів гарант ОНП доктор юридичних наук, професор Віктор Ладиченко. В ході засідання було заслухано індивідуальні звіти всіх аспірантів на їх наукових керівників, наголошено на неухильному дотриманні завдань, що визначені індивідуальним планом роботи кожного здобувача. Професор Володимир Єрмоленко звернув увагу присутніх на необхідність підтримання постійного зв`язку здобувачів та наукових керівників та факультету в цілому.

   Членами екзаменаційної комісії після заслуховування звітів аспірантів та детальної співбесіди звернули увагу на основні пункти індивідуальних планів здобувачів, що мали бути неухильно виконаними, на необхідність виконання освітньої складової освітньо-наукової програми «Право» для забезпечення відповідного рівня теоретичних знань, володіння уміннями аналізувати і практично застосовувати отримані знання. Гарант ОНП Віктор Ладиченко нагадав аспірантам про необхідність посилення публікаційної активності у журналі юридичного факультету «Право, Людина, Довкілля».

   За результатами виконання індивідуальних планів всі аспіранти факультету були атестовані.

Віктор Ладиченко,
гарант ОНП «Право»

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook