Щастя польоту на землі

2 вересня 2022 року

     У кожного у житті є мрії, цілі, бажання. Реалізувати деякі допомагає навчання в НУБіП завдяки чудовій матеріально-технічній базі та небайдужим викладачам. Одним із осередків реалізації мрій є кафедра конярства і бджільництва, де взаєморозуміння між кіньми і людьми нас позитивно вразило!

    29-го серпня 2022 року наша група ПС-20001б мала довгоочікуване заняття по іпотерапії з реабілітаційної психології на кафедрі конярства і бджільництва. Можемо з впевненістю сказати те, що всі були у захваті. Заняття було цікавим, захоплюючим, пізнавальним, дало нам купу незабутніх емоцій і вражень. Також, ми отримали багато корисних для нас, як майбутніх спеціалістів знань та навичок.

     І ми всі хочемо поділитись з вами нашими враженнями!

     «Сьогодні на практичних заняттях з реабілітаційної психології на кафедрі конярства та бджільництва я отримала купу позитивних емоцій від взаємодії з кіньми, дізналась багато корисної інформації для себе, як для майбутнього спеціаліста так і для загального розвитку. Зокрема, правила безпеки поведінки поруч з кіньми та при взаємодії з ними, структуру та процедуру підготовки коня до катання, важливість іпотерапії та роль коней в процесі надання психологічної допомоги (зняття напруги, налаштування психоемоційного стану, подолання страхів та ін.).Заняття були дуже цікаві та змістовні.»

Канівець Анегеліна

     «Нам говорили, що ми матимемо контакт з кіньми на наших заняттях, проте я і не думав, що він буде такий близький та принесе стільки емоцій. Нам пояснили, чим саме допомагає їзда на конях людям, які цього потребують, а також як на нас впливає спілкування з цими величними тваринами»

Лук’янчук Юрій 

      «Це заняття зробило мій день! Я отримала багато вражень, досвіду і знань в іпотерапії. Я як майбутній фахівець дуже ціную такий досвід, який дає нам наш університет. Загалом про заняття, нас познайомили з кіньми, які є масті і як вони можуть допомогти в практиці. Також познайомились з гарним конем — Монах. На ньому нам показивали початкові терапевтичні вправи. Загалом ми всі налаштувались на наступні практичні заняття, і зрозуміли що нас очікує в майбутньому»

Бабак Маргарита 

     «Ми з групою побували на території стайні і познайомилися з чудовим конем.Отримали масу позитивних емоцій. Також ми мали можливість побувати в тісному контакті з конем. Ми його годували ,а також їздили верхи і це були незабутні емоції.»

Чалий Максим

     «Для мене як для майбутнього фахівця було дуже корисно бути присутнім на території стайні , і взаємодіяти з тваринами в контексті іпо-терапії , щоб в майбутньому проводити психологічну реабілітацію для людей які потребують цього»

Репура Володимир 

     «Цього разу ми побували на стайні, познайомились з конями, навіть поїздили на одному, для когось це був перший досвід контакту з кіньми, отримали масу позитивних почуттів.»

Мурачов Олександр

    «На парі я дізналась багато цікавого. Робота з конями виявилась дуже цікавою і корисною. За допомогою цієї терапії можна добре розслабитись. Та навіть позбутися деяких фобій. Особисто я боюсь висоти. І коли я почала залазити на коня, мені стало страшнувато бо високо та трохи гойдало. Але потім коли я почала робити різноманітні вправи, то в мене взагалі пропав страх. І стало так спокійно та добре. З конями можна позбавлятися від стресу. Мені дуже сподобалась пара з реабілітаційної психології. Вона надала багато корисного.»

Саламаха Еліна

     «Познайомившись з конями, ми отримали море позитивних емоцій. Спілкування з цими тваринами приносить велике задоволення. Нові знання про коней і те які методики можна проводити з ними. Також міні зарядка дуже добре показала як йде прилив сил та збільшується довіра до коней»

Тимошнко Катерина

    «Сьогодні на парі з реабілітаційної психології ми відвідали стайню і це було неперевершено! нам розповіли багато цікавої інформації сприводу коней і як вони впливають на людську психіку. я відчувала велику радість, коли була поруч із цими чудовими тваринами. після цього відвідання до стайні я почувала себе щасливою та урівноваженою. цей день мені запам‘ятається надовго!»

Кравець Юлія 

За дорученням групи студентка 3 курсу ГПФ Бабак Маргарита

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook